Over ons.

Al meer dan 20 jaar is Bouwsector Nederland al een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw projecten. Wij worden gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

De Brancheorganisatie

Destijds was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Ontdek de voordelen van renovlies.

Onze Missie

​Online lees je vaak dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovlies Behang Aanbrengen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echt een behanger in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies Behang 150 gram.

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren

Luis van Renovlies Behang 150 gram.

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis heeft de dagelijkse leiding over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van de bouwprojecten door heel Nederland. Heb je vragen of wil je een project doornemen? Laat het ons weten.

Sander van Renovlies Behang 150 gram.

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Krijg je binnenkort een Nieuwbouwwoning?

Het team van Renovlies Behang 150 gram kan je op veel manieren helpen. Je kunt op ons rekenen bij alle vormen van wandafwerking. Vraag een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven